tisdag 15 juli 2008

Estnisk maffia sammarbetar med SÄPO

Igår var Hasselhauf hemma i Ståhlingrad och jag börjar äntligen få lite klarhet hur vår partikamrat hamnade först i Portugal, och sedan i en betongcell i Estland. Journalisten på Aftonbladet tyckte att historien om Werner var en rättslig skandal. Jo tack, han skulle minsann sätta klorna i historien om Hasselhauf.

Det hela började med att Hasselhauf infiltrerade sopskåpet under diskbänken i SÄPO:s fikarum under en vecka. Han satt en hel vecka, ihopkurad i sopskåpet, för att lyssna efter viktig information. Han lyckades bara snappa upp samtal om islamister och andra utländska namn. Hasselhauf gick därifrån i tron att ingen kände till infiltreringen, men efter ett tag kom en bil till Ståhlingrad. Den körde upp bredvid honom på gatan utanför Bengans Bageri. En agent hoppade ut ur bilen och slet brutalt in honom i bilen. På hans skrivbord placerades en lapp om kaffeplantagerna i Portugal av en SÄPO-agent. Jag begav mig genast ner till Portugal där Hasselhauf enligt lappen skulle befinna sig, men Hasselhauf var lika borta som snön.Efter en vecka i Portugal fick jag nog, jag satte mig på ett plan och åkte hem till Ståhlingrad. Jag kände att jag gjorde mer nytta där, än på uteserveringar i Lissabon. Väl hemma i Ståhlingrad fortsatte mitt sökande efter Hasselhauf, men sökandet visade sig vara förgäves. När frustrationen var som störst togs Werner till fånga och sattes i fängelse i Egypten. Vad skulle jag göra nu? Helt plötsligt var två av partiets nyckelpersoner tillfångatagna och försvunna utomlands.

Tack vare en bekant till Geten fick jag reda på att en person med insyn i organisationen Kemorovo höll Hasselhauf fången. Jag hade aldrig hört namnet, men Geten visste att det var något estländskt, eller ryskt. Men Geten letade fram information om att Kemorovo var en estninsk maffiaorganisation som ägnade sig åt utpressning och svartbyggen, samt att importera prostituerade till Sverige. Men organisationen hade även en annan viktig uppgift, nämligen att göra olagliga uppgifter åt SÄPO. SÄPO:S arbete begränsas av lagar och förordningar som de är tvugna at följa, men en organisation som öppet ställer sig utanför lagens spelrum kan härja fritt med vilka metoder som helst. Efter en del eftersökning drog jag slutsatsen att Hasselhauf borde sitta fången utanför staden, Narva - en stad vid den ryska gränsen.

I samma veva fick jag reda på att Fröjd ville åka till Estland för att studera nya förhörsmetoder. Jag blev naturligtvis eld och lågor över Fröjds planer, så jag skickade honom genast till Estland. Jag vet inte hur Fröjd fann Hasselhauf i cellen, men Fröjd gjorde ett mycket bra jobb och kommer få medalj vid söndagsmötet på Skoogvallen. Alltså, parken i Ståhlingrad.

1 kommentar:

Anonym sa...

var inte Hasselhauf med i Knight Rider? :S

Vårt Partiprogram

1. Det finns bara ett enda tillåtet parti, Moskvademokraterna. Oppositionspartierna förföljs och de medlemmar som är kända av myndigheterna kastas i koncentrationsläger.

2. Valsystemet är helt ointressant eftersom det bara finns ett tillåtet parti och bara en kandidat till varje post som ledamot i Folkkongressen. Folkkongressen brukar sammanträda några få dagar om året för att med blixtens hastighet godkänna de åtgärder som regeringen redan vidtagit eller i bästa fall godkänna de åtgärder som regeringen föreslagit. Det har inte vid något tillfälle hänt att invändningar framförts mot regeringens politik i Folkkongressen.

Dock är även regeringens åtgärder egentligen ointressanta, eftersom också regeringen saknar makt. Den verkliga makten finns hos Moskvademokraterna och regeringen verkställer bara order från partiet.

3. Som framgått ovan är all makt koncentrerad till Moskvademokraterna och de formella institutionerna är helt maktlösa.

Några av våra ståndpunkter:

- Införsel av stenhård diktatur

- Skåne skall avlägsnas från nationen Sverige

- Ersätta kungen med sultan

- Nya motiv på de svenska mynten

- Alla problem löses med våld

- Fungerar inte våld så ökar tilldelningen

- Självmordsbombare i värnplikten

- Danska som officiellt språk

- Avskaffning av religion

- Dödsstraff för utövare av någon form av religion.

- Koncentrationsläger för oppositionella

- Val varannan vecka (tills vi har blivit valda, då avskaffas valen)

- Ledaren är en auktoritet

Projekt "Skånemuren"

Vad är egentligen Skånemuren? Skånemuren är ett projekt vars syfte är en total avskärmning av Skåne ifrån nationen Sverige. Detta kommer att ske med byggandet av en mur vid Skånka fronten. Tidigare försök att avlägsna Skåne har sorgligt nog misslyckats och detta är den femte prövade metoden som MD satt i verket.

Anmäl dig till självmordsbombarutbildningen i Ståhlingrad!

Är du trött på livet och önskar skada andra? Gå med i Ståhlingrad regementes självmordsbombarpluton!

Skicka ett mail till oss och berätta om ditt intresse, så skickar vi en blankett du kan fylla i och skicka till oss.

Vi behöver dig till självmordsbombarplutonen!

_____________________________________________