fredag 30 mars 2007

Inga kameler, nytt partiprogram.

Den så kallade kamelhandeln är nu avslutad. Eskil fick tag på en tolk, men vi får icke desto mindre inhandla några kameler efter att Eskil rakade en av Sheik Muhammads finaste kameler för att göra sig en egen kamelfäll. Vår vision om kamelkavalleriet har härmed gått i spillror.

Jag har läst igenom och modifierat det nya partiprogrammet som propagandaminister Stefan Sthål skickade till mig och jag har publicerat det längst ner på sidan. För att undvika missförstånd så skriver jag det nya programmet även i detta inlägg:

1. Det finns bara ett enda tillåtet parti, Moskvademokraterna. Oppositionspartierna förföljs och de medlemmar som är kända av myndigheterna kastas i koncentrationsläger.

2. Valsystemet är helt ointressant eftersom det bara finns ett tillåtet parti och bara en kandidat till varje post som ledamot i Folkkongressen. Folkkongressen brukar sammanträda några få dagar om året för att med blixtens hastighet godkänna de åtgärder som regeringen redan vidtagit eller i bästa fall godkänna de åtgärder som regeringen föreslagit. Det har inte vid något tillfälle hänt att invändningar framförts mot regeringens politik i Folkkongressen.


Dock är även regeringens åtgärder egentligen ointressanta, eftersom också regeringen saknar makt. Den verkliga makten finns hos Moskvademokraterna och regeringen verkställer bara order från partiet.

3. Som framgått ovan är all makt koncentrerad till Moskvademokraterna och de formella institutionerna är helt maktlösa.


Jag har också lagt till en ny attraktion på bloggen: nämnligen KOMMUNISTNYTT. Här kan du läsa dagligen uppdaterade kommunistnyheter.

P.S. Eskil är död.

tisdag 27 mars 2007

Hemma hos kamelsheiken

Det var då på tiden att jag, och medlemmarna förstås, fick veta vad som försigår hemma i samhället. Dock ogillar jag din stroppiga attityd, om jag inte säger till av alla krafter så är det ju ingen som gör något. Dessutom är det jag som är er partiledare, så ni ska göra som jag säger.
Här i Iran framskrider i alla fall gillets arbete. Jag och Eskil kom igår efter stor möda fram till Muhammad Gahleb, Irans främste kamelsheik. Förhandlingarna har inte gått som jag tänkt mig. Sheiken kan varken prata danska eller engelska och han vill inte släppa in oss i sin residens. Jag har skickat tillbaka Eskil till bebyggelsen för att leta reda på en tolk åt oss. Själv har jag spenderat natten under en palm utanför Muhammad Gahlebs bostad, nedbäddad i min kamelfäll. Mitt bloggande sker via min nya supermorderna mobil som jag köpte för partiets pengar.

fredag 23 mars 2007

Läget i Iran

Stefan Ståhl får då aldrig något ordentligt gjort om jag inte är hemma och ser efter honom. Det är ju därför jag alltid måste vara den som åker ut och förhandlar, för att han inte får något gjort! Men medan jag är borta så blir ingenting uträttat där hemma istället, kolla bara på när jag var i Bryssel senast, då hade han det bara trevligt i en vecka och umgicks med bastusultanen av Kambodja. Skärp dig, Stefan! Jag råder dig att publicera detaljerna om tisdagens bastukongress omgående.

Jag och Eskil kom helskinnade fram till Iran som planerat. Vi befinner oss nu på ett skruttigt litet hotell i utkanten av Tehran, det enda stället med tillgång till intetrnet på mils avstånd. Vi har ännu inte mött kamelsheiken, eftersom vi inte kan hitta en enda taxichaufför som vågar släppa in oss i sitt fordon. Jag tror att de är rädda för Eskil, de tycker nog han ser otäck ut. Han är ju så ful, med det där skägget som han vägrar att raka av sig. Vi har laddat upp för den några mils vandring i ödemarken som vi kommer att realisera dagen efter idag. Gårdagen spenderades vid poolen. Eskil har fått en förskräcklig solbränna och börjar flagna på näsan. Själv har jag klarat mig ganska bra under min halmhatt. Jag hör av mig om kamelförhandlingarna någon gång.

måndag 19 mars 2007

Revolutionen är ett faktum

Under dagen har vi blivit utkastade ur bystugan. Vi har kommit på kant med Byalaget, och vårt partihögkvarter kommer därför att behöva flyttas. De enda två alternativen vi har är att antigen förflytta oss till regementets baracker eller Ståhlingrads lågstadieskola. Självklart valde vi skolan, och ungarna skall köras ut omgående. Själv kommer jag att gå under jord under en obestämd tid då Byalaget är ute efter mig. Jag och partikamrat Eskil Abrahamsson kommer att åka till Iran för att köpslå om kameler då kamelryttarutbildningen åter har blivit aktuell. Vi reser ikväll och vi kommer att stanna i Iran så länge som förhandlingarna kräver. Stefan kommer som vanligt att stanna kvar i Sverige och hålla ordning på saker och ting. Rapporter kommer att komma från utlandet.

Morgondagens bastukongress kommer att ledas av Stefan Ståhl, och kamelaffärerna kommer då att tas upp.

fredag 16 mars 2007

Som Kaffe För Själen

Det är nu klart att jag och Stefan kommer att ge ut vår bok Som Kaffe för Själen.
Boken består av en himmelsk blandning av vår egna politik och poesi. Boken kan förbeställas genom att skicka ett mail med dina personuppgifter samt din kontokod och kontonummer till oss.
Vi levererar boken så fort vi har skrivit klart den.

Fikakongressen 16/3

Jaha då var det fredag igen. En upprorisk dag med partimedlemar som tror att de ska fika på den nya tiden fast vi gick tillbaka till den gamla. Ibland undrar man vad det är för typer man jobbar med. Idag hölls veckans första kongress. Mitt förslag om den nya konservativa inriktningen av partiets politik har avslagits, byalaget är mycket upprörda, men det struntar väl jag i! Skrammelbössor har delats ut till våra stödmedlemar och vi hoppas att pengarna kommer att börja rulla in. Vidare har vi beslutat att murandet kommer att ske i sommar. Sparningen av pengar till tegelstenar skall påbörjas inom kort.

Det är fortfarande spänt inom partiet efter mina utgifter i Bryssel och mitt uteblivna föredrag. Men vill de ha något gjort så får de väl göra det själva. Skyll inte allt på mig!

Ajöken

onsdag 14 mars 2007

EU-bidrag avslaget

Det har gått rykten om att jag inte visade mig på föredraget jag skulle hålla om projekt "Skånemuren". Jag är rädd att dessa rykten är sanna. I morse försov jag mig något kollosalt och när jag vaknade hade jag en förskräcklig huvudvärk, det måste vara den ovana bakteriefloran som spökar. Jag har väl druckit något konstigt... Hur som helst så blir det inget bidrag ifrån EU, då de fann mig i högsta grad opålitlig. Denna resa kom att kosta partiet mycket pengar, något som vi för tillfället har väldigt ont om. Tror du att du skulle kunna spela av Kong Foi lite pengar, Stefan? Jag har ingen annan idé om hur vi annars ska kunna få ekonomin att gå ihop det till slutet av månaden när våra socialbidrag kommer.
Jag har ett förslag på skrammelbössor till min fond som jag ska ta upp på fredagskongressen när jag kommer hem. Alla medlemar uppmanas till att gå ut på gatan och samla in pengar till partiet.

Tråkigt det där med Eskil föressten. Men du har rätt, några dagar till kan väl inte skada.

tisdag 13 mars 2007

Hej Stefan!

Jag kom helskinnad fram till Bryssel igår, och har tagit in på stadens lyxigaste hotell eftersom partiet betalar. Imorgon är mitt stora föredrag och jag hoppas att det kommer att gå bra.
Kom du föressten ihåg att släppa Eskil igår, Stefan? Vi lovade ju att han skulle släppas då.

Ha det bra där hemma i Sverige, nu ska jag gå och leta reda på en snobbig restaurang.
Puss puss

söndag 11 mars 2007

Angående fikapausen..

I onsdags beslutades det på kongressen att fredagens fikapaus skulle flyttas fram en timme (från ordinarie tid kl. 14.00 till 15.00). Detta beslut har blivit hårt kritiserat av de berörda och under fredagen och lördagen har våldsamma demonstrationer ägt rum utanför partiets högkvarter. All internettrafik stoppades och vår blogg har därför inte kunnat uppdateras. Två demonstranter dog i kravallerna. Fikapausen har flyttats tillbaka till sin vanliga tid, och ballerinakexen har återinförts. Det verkar inte som att någonting kan förändras inom partiet utan att detta får våldsamma konsekvenser. Jag överväger att ta upp ett förslag på en mer konservativ politik när jag kommer hem ifrån Bryssel på torsdag.
Min väska är nu packad och jag är redo för att resa imorgon. Jag kommer att fortsätta att rapportera på bloggen ifrån Bryssel under veckan.

Till sist skulle jag bara vilja säga att jag skulle vara tacksam om morgondagens bönemöte tillängnades mig. Önska mig en lycklig resa!

torsdag 8 mars 2007

En lugn dag

Idag vaknade jag på mitt röriga kontor av en fruktansvärd hicka. Igår kväll gick jag igenom de sista förberedelserna inför min resa till Bryssel på måndag. Vi skall ansöka om bidrag till projektet "Skånemuren". Jag ska hålla ett föredrag där om vad projektet går ut på.

Skånemuren är vår nya isoleringsteknink som kommer att fulständigt skärma av Skåne ifrån resten av vår nation. Tidigare försök att hugga bort skåne har misslyckats.

Förslaget om kamelryttare har avslagits, då brist på kameler råder. Frågan tas upp igen senare i vår.

onsdag 7 mars 2007

Eskil Abrahamsson frisläppt!

Befriandet av Eskil Abrahamsson som diskuterats tidigare i veckan har idag beviljats. Avrättningarna under veckan har mycket riktigt lett till låga medlemssiffror, och jag har tagit tillbaka mitt påstående. En förlust av ännu en minister är mer än partiet skulle klara av och Eskil skall därför få en mildare dom. Eskil släpps ifrån tortyrkammaren måndag nästa vecka.

tisdag 6 mars 2007

En ödesdiger dag i kongressen

Kongressen har idag bestämt att utse en ny syndabock för gårdagens omständigheter.
Eskil Abrahamsson skickades tidigare idag till vår militärbas för behandling.

måndag 5 mars 2007

Utbildning för självmordsbombare i lumpen?

Ännu en dag går mot sitt slut. Idag har en ny motion tagits upp under partikongressen.
Partiet finner att utbildning för självmordsbombare i lumpen bör införas, med tanke på jordens snabbt ökande befolkningsmängd. Utbildningen skall finansieras av eleverna själva, och kommer att vara ganska dyr. Vem bevöver pengar när man är död?

Utbildning för kamelryttare diskuteras. Ett fast beslut kommer under veckan.

Val av nytt motto

Under den pågående kongressen med partiets otaliga medlemmar diskuterades den nya utformningen av vårt motto.

Vi har bytt ut de gamla slagorden "makt, stake och brevlådor" mot "För i helvetes jävla skit".

Vidare har motiven på enkronorna diskuterats. Kungen ska bort ifrån vartenda jävla mynt!

Förslag på nya motiv:
- Domkraft eller skiftnyckel
- Fidel Castro
- Kungen
- Sultanen av Bhutan

Andra förslag är mycket välkomna.

Vårt Partiprogram

1. Det finns bara ett enda tillåtet parti, Moskvademokraterna. Oppositionspartierna förföljs och de medlemmar som är kända av myndigheterna kastas i koncentrationsläger.

2. Valsystemet är helt ointressant eftersom det bara finns ett tillåtet parti och bara en kandidat till varje post som ledamot i Folkkongressen. Folkkongressen brukar sammanträda några få dagar om året för att med blixtens hastighet godkänna de åtgärder som regeringen redan vidtagit eller i bästa fall godkänna de åtgärder som regeringen föreslagit. Det har inte vid något tillfälle hänt att invändningar framförts mot regeringens politik i Folkkongressen.

Dock är även regeringens åtgärder egentligen ointressanta, eftersom också regeringen saknar makt. Den verkliga makten finns hos Moskvademokraterna och regeringen verkställer bara order från partiet.

3. Som framgått ovan är all makt koncentrerad till Moskvademokraterna och de formella institutionerna är helt maktlösa.

Några av våra ståndpunkter:

- Införsel av stenhård diktatur

- Skåne skall avlägsnas från nationen Sverige

- Ersätta kungen med sultan

- Nya motiv på de svenska mynten

- Alla problem löses med våld

- Fungerar inte våld så ökar tilldelningen

- Självmordsbombare i värnplikten

- Danska som officiellt språk

- Avskaffning av religion

- Dödsstraff för utövare av någon form av religion.

- Koncentrationsläger för oppositionella

- Val varannan vecka (tills vi har blivit valda, då avskaffas valen)

- Ledaren är en auktoritet

Projekt "Skånemuren"

Vad är egentligen Skånemuren? Skånemuren är ett projekt vars syfte är en total avskärmning av Skåne ifrån nationen Sverige. Detta kommer att ske med byggandet av en mur vid Skånka fronten. Tidigare försök att avlägsna Skåne har sorgligt nog misslyckats och detta är den femte prövade metoden som MD satt i verket.

Anmäl dig till självmordsbombarutbildningen i Ståhlingrad!

Är du trött på livet och önskar skada andra? Gå med i Ståhlingrad regementes självmordsbombarpluton!

Skicka ett mail till oss och berätta om ditt intresse, så skickar vi en blankett du kan fylla i och skicka till oss.

Vi behöver dig till självmordsbombarplutonen!

_____________________________________________