tisdag 18 september 2007

Werner har bytt musikstil

Den här dagen tänkte vi att Werner skulle ha letat fram en bödel åt partiet vilket han inte har gjort. Roger Walderman har inte infunnit sig i tortyrkammaren än så Bernt von Hasselhauf är ute i stan och letar efter honom. Var denna mystiska man kan befinna sig är ett stort mysterium. Bernt har letat ända sedan bastukongressen förklarades avslutad.

Werners bergsprängare som han har på sitt kontor har jag slängt ut genom fönstret idag. Han brukar vanligtvis lyssna på pipig synt men idag hade han fått något nytt infall. Spansk hiphop ekade över partikontoret och jag fick jobba hela dagen till basdunken från Werners stereo. På eftermiddagen fick jag nog av hans musik, så jag rusade in på hans kontor och slängde ut bergsprängaren genom fönstret. Jan Dunke fick nästan bergsprängaren i huvudet när han stod utanför och krattade löv.

Så kan det gå, gott folk, om man heter Werner och lyssnar på spansk hiphop...

söndag 16 september 2007

Bödeln går i pension

Idag är som ni kanske vet söndag och sista dagen på den här sorgliga veckan. Vår bödel, Juha Palmrot som har tjänat partiet sedan 1967 kommer att gå i pension. Han jobbade sin sista vecka här på partiet vilket är mycket tråkigt - Det innebär extra arbete för mig och Torkel som måste hitta och utse en ny bödel åt partiet.

Sen måste medlemmarna i partiet vara nöjda med honom så vi slipper demonstrationer och andra upptåg. Jan Dunke pratade om ett folkslag i Belgien som kallades valloner som ska vara mycket duktiga och flitiga smeder, kanske kan en sådan människa vara kapabel att bygga en ny giljotin med vassa knivar, samt avrätta uppkäftiga människor som försöker hindra oss i våran kamp mot rättvisa och diktatorisk ordning i samhället.

Jag vet inte om det är någon bra idé att skicka Torkel till Belgien. Senast han var i Belgien var han i Bryssel för att ordna bidrag till Skånemuren. Syftet med resan var att hålla ett föredrag i EU-kontoret och sedan motta applåder och bidrag. Istället låg han på sitt hotellrum och var bakfull. När han var i Moskva så kom han hem med en kraftig blåtira och brutna revben. Han ville inte förklara var allt kom ifrån först, men efter ett tag berättade han att det var från en rysk fyllecell. Sedan hade han auktion i Ståhlingrads centrum där han sålde billig rysk vodka. När han var i Iran med Eskil Abrahamsson så dog Eskil vid kamelförhandlingar. När Torkel kom hem från Spanien en gång så väcktes jag mitt i natten av spanska presidenten som skällde över sitt näsben som Torkel hade slagit av.

Kölistan till tortyrkammaren har kommit till Roger Waldermans plats så vi har gett Werner Wagner uppgiften att leta reda på honom. Werner har lyft på locket till varenda soptunna i Ståhlingrad, och det enda han har hittat är sopor.

lördag 8 september 2007

Vem i helvete vill köpa stockar

Nu har kvällen anlänt till Ståhlingrad och jag skriver detta till de underbara och svängiga tonerna av Elvis Presley.

Jag och Bernt von Hasselhauf har suttit i entrehallen och kliat oss i våra huvuden och funderat på vem vi ska sälja timmerstockarna till. Hela partikontoret har fått en hemtrevlig skogdoft av stockarna. Jag och Bernt hann inte såga ner så många träd som vi hade tänkt eftersom vi råkade fälla ett träd på Sven-Gunde Abrahamssons hus, och olyckan var framme. Sven-Gundes hund började skälla från det trasiga taket och helt plötsligt stod han ute i skogen och tittade efter oss i sin randiga pyjamas och med okammat hår. Jag tror inte att han såg mig och Bernt då vi släckte oljelamporna omedelbart i mörkret.

När Sven-Gunde hade gått packade vi ihop allt som vi hade med oss ute i skogen och for med blixtens hastighet tillbaka till kontoret. Nu återstår det bara att sälja stockarna.

Ännu ett jobb för Juha Palmrot

Med en hög hög med papper ifrån oräkneliga statliga organ på våra samveten har dagen framskridit utan vidare resultat i att finna en lösning på hur vi ska kunna slingra oss ur den knipa som kolgruvan lagt över oss. Ja, det är sant. Jag skäms. Jag skäms över att vi inte lyckats hålla kolgruvans arbetares arbetsförhållanden i hemlighet. Vår spion på arbetsmiljöverket har gjort oss alla mycket besvikna och avrättades därför brutalt i morse av partiets käre bödel Juha Palmrot, som redan 1967 påbörjade sitt arbete med att sätta misslyckade partimedlemar på plats.

Igår kom Stefan Ståhl och Bernt von Hasselhauf sent på kvällen till kontoret och väckte mig ur min oroliga sömn genom att högljutt lasta in ett dussin stora timmerstockar i hallen, fråga mig inte varför.

Werner Wagner har på senaste tiden börjat umgås misstänksamt mycket med "Tant" Märta Karlsson. Jag är medveten om att han gillar hennes mat, men jag kan inte hjälpa att misstänka att han är ute efter något annat, ung och dum som han är.

fredag 7 september 2007

Möte om kolgruvan

Idag har partiets jurister, Lars Lejonbïrg och Sylvester Wallenberg närvarat vid fikstunden tillsammans med representanter från Arbetsmiljöverket. Det finns inte ord för min vrede just nu över de skyhöga mutorna som vi ska betala.

Fikastunden inleddes med att alla presenterades och representanterna från arbetsmiljöverket slängde ett häfte på bordet med konventioner och lagar som vi har brutit mot i kolgruvan. På mötet var även den snobbiga gubben som jag skällde ut per telefon dagen efter AMV:s tillslag. Han ansåg att telefonsamtalet var mycket obehagligt då jag var mycket arg, eller för att citera honom: Det var som en handgranat som exploderade i mitt öra när du ringde, Ståhl. Jag anser att ditt uppförande är under all kritik! Jag har tyvärr varit tvungen att behärska mig under mötet för att inte höja mutorna, men arg är jag ändå.

Till kvällsmat åt partiets ledning ärtsoppa med fläsk som Werner älskade. Han sade också att ärtsoppa inte fanns i Tyskland vilket bevisar hans låga intellekt. Jag och Bernt von Hasselhauf ska bege oss ut i skogen i natt för att fälla några träd i byalagets skogskifte, som vi sedan ska sälja för att få in pengar till partiet.

söndag 2 september 2007

Kolgruvans möjliga fall?

Nu ligger vi minsann pyrt till!

Arbetsmiljöverket var idag morse på besök i vår kolgruva där de utförde en inspektion av våra arbetares hälsa. Som ni kanske förstår så ledde detta till att de bestämde sig för att arbeta för nedläggningen av vår gruva.

Två utav tre arbetare led av allvarliga sjukdomar som stendammslunga eller skörbjugg och våra barnarbetare led av arbetsskador så till den högsta grad att de behöver förtidspensioneras redan innan tio års ålder. Det blir en stor förlust för oss som måste dela ut skadestånd till höger och vänster bara för snorungarnas skull.

Tydligen så har vi, som aldrig gjort en fluga förnäm, lyckats bryta mot varenda liten paragraf i mänskliga rättighetsdeklarationen.

Vi står inför en tid av prövningar och otaliga mutor, det känner jag i knäskålarna. Det är i stunder som denna man önskade att man hade en gud att tillbe. Självklart är inte detta fallet.
Kapitalisten Brunte Bukpress feta konto, som Jan Dunke lyckats knäcka koden till, kommer sannerligen att komma till hands nu, ty mutor är dyra!

Vårt Partiprogram

1. Det finns bara ett enda tillåtet parti, Moskvademokraterna. Oppositionspartierna förföljs och de medlemmar som är kända av myndigheterna kastas i koncentrationsläger.

2. Valsystemet är helt ointressant eftersom det bara finns ett tillåtet parti och bara en kandidat till varje post som ledamot i Folkkongressen. Folkkongressen brukar sammanträda några få dagar om året för att med blixtens hastighet godkänna de åtgärder som regeringen redan vidtagit eller i bästa fall godkänna de åtgärder som regeringen föreslagit. Det har inte vid något tillfälle hänt att invändningar framförts mot regeringens politik i Folkkongressen.

Dock är även regeringens åtgärder egentligen ointressanta, eftersom också regeringen saknar makt. Den verkliga makten finns hos Moskvademokraterna och regeringen verkställer bara order från partiet.

3. Som framgått ovan är all makt koncentrerad till Moskvademokraterna och de formella institutionerna är helt maktlösa.

Några av våra ståndpunkter:

- Införsel av stenhård diktatur

- Skåne skall avlägsnas från nationen Sverige

- Ersätta kungen med sultan

- Nya motiv på de svenska mynten

- Alla problem löses med våld

- Fungerar inte våld så ökar tilldelningen

- Självmordsbombare i värnplikten

- Danska som officiellt språk

- Avskaffning av religion

- Dödsstraff för utövare av någon form av religion.

- Koncentrationsläger för oppositionella

- Val varannan vecka (tills vi har blivit valda, då avskaffas valen)

- Ledaren är en auktoritet

Projekt "Skånemuren"

Vad är egentligen Skånemuren? Skånemuren är ett projekt vars syfte är en total avskärmning av Skåne ifrån nationen Sverige. Detta kommer att ske med byggandet av en mur vid Skånka fronten. Tidigare försök att avlägsna Skåne har sorgligt nog misslyckats och detta är den femte prövade metoden som MD satt i verket.

Anmäl dig till självmordsbombarutbildningen i Ståhlingrad!

Är du trött på livet och önskar skada andra? Gå med i Ståhlingrad regementes självmordsbombarpluton!

Skicka ett mail till oss och berätta om ditt intresse, så skickar vi en blankett du kan fylla i och skicka till oss.

Vi behöver dig till självmordsbombarplutonen!

_____________________________________________