måndag 30 april 2007

Valborgsfirande i Ståhlingrad

Dagens demonstrationer har bara börjat men det är redan fullt
hålligång här jag står på Ståhlingrads gator och bloggar mobilt.
Glasrutor krossas och stenar kastas mot polisen. Kravallerna leds av
vår egen UD leare, Werner Wagner. Han har förvånande nog väldiga
kunskaper inom detta ämne och leder upploppen med järnhand. Hans
nyfunna svenska ordförråd kommer väl till hands och han skriker med
jämna mellanrum ut ord som ''revolution'' och ''kamp'.

lördag 28 april 2007

Alliansen behandlar oss omänskligt!

Den regerande alliansen talar ofta om människor som befinner sig i utanförskap. Då menar de arbetslösa, sjuka och fattiga. Grupper som jag själv tillhör. Även invandrare ungdomar sägs tillhöra denna "utanförskap".

Alliansen anser att vi fattiga själva bär skulden för vår fattigdom. Man tror inte på vår förmåga att själva ta sig ur detta som de kallar ”utanförskap” och man tror heller inte att den viljan finns. Därför måste vi tvingas med Fredrik Reinfeldts stora läderpiska. Jag blev själv att sälja min bil idag under hot av regeringen då den var värd mer än 10 000 kr och jag måste därför gå till jobbet i fortsättningen. Det är då sanerligen tur att jag oftast bor på mitt kontor!

Hoten ifån alliansen:
Man skär ned på a-kasseersättningen till en nivå som inte går att leva på, man minskar sjukersättningen, man hotar dra in på socialbidragen. Desutom ger man skattesänkningar till alla andra men inte till denna grupp.

Detta visar mycket tydligt vilken människosyn vår regering har. De anser att vissa människor, nämnligen de man inte har någon användning för, är mindre värda än andra och dem kan de behandla hur illa de vill för det är de som har makten.

De tror de är något! Jag säger bara: Vänta bara tills det är vi som håller i piskan! Då blir det inte roligt för borgarna!

fredag 27 april 2007

Gränslösa interna ombildningar

Nu när jag för några timmar sedan kommit till förståelse om Jan Dunkes ofantliga skarphet så har jag bett honom att måla om vår tråkiga gamla partilogga. Jag fick ju för inte alls länge sedan bevittna hans färdigheter i teckning då han ritade en fantombild av Stefan Ståhl efter att han attackerat Werner. Med den tidigare loggan, fotot på en rödklöver, som mall har Dunke skapat den vackra färgkompositionen som kan ses på Louvren samt här till höger. Inte dåligt för en vaktmästare!

Födelsedagsfirande på kontoret.

Idag fyller partimedlem Stefan Ståhl år. Han föredrar att vi håller hans ålder hemlig och vi får respektera det. Jag kan bara säga det att han idag inte längre är under 67 år. Vi på kontoret har förstås firat med att Stefan bjuder alla på kaffe. I present så fick Stefan tillbaka en bok jag lånat av honom tidigare i år och som jag inte orkat läsa klart.
Jan Dunke ifrån dörrutskottet har idag smort gångjärnen till mitt kontor. De har gnisslat så mycket på senaste tiden och det började verkligen gå mig på nerverna för Werner Wagner springer så mycket i dörrarna. För övrigt så har Werner gjort stora framsteg i att lära sig det svenska språket så Jan Dunke är kanske inte så värdelös som jag tidigare har trott.

Nyhetsbyrån har blivit populär i utlandet, särskilt i USA från vilka jag har fått många ilskna och upprörda samtal. Idag har bland annat en artikel om en man i Sudan som blivit tvingad att gifta sig med en get varit aktuell. Hela världen är ju vår angelägenhet och vi måste hålla våra läsare uppdaterade.

onsdag 25 april 2007

Utskotten står färdiga

Idag offentliggörs de nya utskotten inom partiet. Partiet har delats in enligt följande:

  • Fikautskottet- Har hand om frågorna rörande partiets fikande och bastande. Det är nog det här utskottet som Werner kommer att hamna på kant med, med tanke på hans kaffevanor.
  • Försvarsutskottet- Försvaret och offensiven.
  • Valfuskutskottet- Vad det här utskottet gör kommer framtiden att utvisa...
  • Wernerutskottet- Här kommer Jan Dunke att jobba dygnet runt med att lära Werner svenska. Vi kommer att ge Jan en lista med ord som vi vill att Werner ska lära sig under dagen.
Dagens lista med ord är:
  1. Diktatur
  2. Makt
  3. Sverige
  4. Kaffedebitering
  5. Samt våra namn
  • Överutskottet- Styr över alla de övriga utskotten. Det är förstås här jag sitter och bossar över mina partimedlemmar.
  • Propagandautskottet- Jag blev övertalad av Stefan Ståhl att ha med det här utskottet.

Listan kan bli lång men de andra utskotten är inte värda att nämna.

tisdag 24 april 2007

Ändringar i språk

Nu har jag varit inne och fifflat lite i bloggens inställningar och sett till att datum samt de små länkarna under inläggen kommer att vara på danska i stället för engelska, som tidigare har gällt. Detta har jag gjort med majoritetstöd av partiets medlemmar. Vi hade nyss en liten omröstning för att undvika ytterligare uppror och för en gångs skull stod den största delen av partiet på min sida, ja till och med Werner Wagner som inte förstod ett ord av vad jag sa stod var med mig på förslaget. Det var faktiskt bara Stefan Ståhl som röstade mot förslaget.

Språkförändringarna kommer att gälla veckan ut om inte Stefan ändrar tillbaka det när jag inte ser på.

Vårbudgeten redovisas

Tisdag. Kongressen sammanträder i bastun senare idag. Frågan om hur Ståhlingrads nyhetsbyrå kommer att finansieras kommer att diskuteras. Jag är själv negativ till påhittet som skedde utan min medverkan. Vi får väl se om Stefan Ståhl och Jan Dunke orkar hålla igång verksamheten, för att inte tala om Werner Wagner, som har fått ytterligare en blog att ansvara för. Själv står jag helt utanför verksamheten, min medverkan har blivit efterfrågad, men avvisad. Jag har ju faktiskt ett politiskt parti att styra och det är mer än nog med arbete.

Denna blog har sedan den av mig och Stefan Ståhl skapades i mars månad inte, måste jag sorgset meddela, dragit in ett enda öre på reklamen som visas på sidan. Vi hade hoppats att tjäna lite på vårt bloggande, men besökarna räcker tydligen inte till! Tur är då att den inte heller kostar oss någonting. Partiets budget ser trots omständigheterna bättre ut än vanligt och vi ligger på första gången på många år hyfsat långt ifrån konkurs, till och med över plustecknet! Detta har vi mycket att tacka Ung Diktatur, samt att vi inte längdre betalar någon hyra för våra lokaler sedan vi ockuperade skolan. Jag hoppas verkligen att nyhetsbyrån kommer att vara kostfri, för annars kommer jag att avveckla den.

fredag 20 april 2007

Förnämt besök

Jag sitter just nu på partiets gemensamma kaffestund - idag är den den enda dag vi bjuder våra medarbetare på kaffe! Vi har denna förtjusande dag besök av både min homosexuella advokat, Sylvester Wallenberg, och partiets jurist, Lars Leionbürg. Detta för att reda ut konflikterna som skakat partiet under veckan. Sylvester är mycket duktig, han har hjälpt mig ur många svåra och krångliga situationer i sina dagar. Jag tror att jag kan slingra mig ur även denna röra.

Stefan Ståhl hävdar sin avundsjuka inför vår jurist. Han säger att även han vill åka utomlands och kunna bete sig illa utan att bli bestraffad. Jag förstår inte vad han pratar om. Han är även väligt upprörd över hans indragna kafferanson, men jag förstår inte varför eftersom idag är sista arbetsdagen för honom den här veckan, eftersom han inte längdre jobbar som partisekriterare och kaffet är dessutom gratis idag.

Vi kommer nästa vecka att skapa ett flertal utskott inom partiet då det har börjat bli för rörigt att ha alla papper i samma pärmar. Från och med nästa vecka kommer varje utskott att ha en varsin pärm. Vår vaktmästare och arkiverare, Jan Dunke har blivit trött på att sortera partiets alla osammanhängande papper i sitt stora källararkiv.

Ståhlingrads nyhetsbyrå kommer snart att få en egen hemsida. Den internationella rapporteringen kommer numera, precis som allt annat nu för tiden, att ske virtuellt. En länk till denna sida kommer att finnas på bloggen.

Ytterligare straff

Kärlen har gått ur marken och idag har jag språkat med Stefan Ståhl
angående den tidigare incidenten. Han har bett om ursäkt ett flertal
gånger, men jag har ändå bestämt mig för att straffa honom. Hans
kafferansonering kommer dras in den här veckan och hans position sompartisekriterare har jag överlämnat till Werner Wagner.
Jag har också bestämt att Werner kommer att få betala för allt kaffet
han dricker upp för mig i fortsättningen. Jag kommer härmed att dra av
varje kopp ifrån hans lön.

Skånemuren har återligen blivit aktuell då vi har bestämt oss för att ta med Ung Diktatur ner till Skåne för att mura. Vi har fortfarande inte råd med byggmaterial, men jag hoppas att det kommer att ordna sig. UD får kanske lov att sälja flygbladen istället för att dela ut dem, det kostade en hel del att trycka upp dem.

Ytterligare två straff utdelade av er tillgivne

Torkel Skoog

torsdag 19 april 2007

Stefan Ståhl ställs inför Ultimatum

Misshandeln av UDs ledare, Werner Wagner, har utretts vidare. Det har kommit till kännedom att den som har gjort sig skyldig till brottet var, inte jag som tidigare anklagats, utan Stefan Ståhl själv. Detta efter att vår storvuxne, tunnhårige, samt tysktalande vaktmästare, Jan Dunke, ritat en fantombild efter Werners beskrivning.

Stefan Ståhl har varken bloggat eller vågat visa sig på jobbet sedan det fruktansvärda hände. Jag misstänker att misshandeln var ännu ett steg i hans ondskefulla plan att ta över min post som partiledare inom MD. Detta innebär förstås vissa konsekvenser för Ståhl. Hans kafferanson har redan delvis givits bort till Werner Wagner och vid vidare misskötsel så kommer även ballerinakex dras bort.

Jag ställer Stefan Ståhl inför ett ultimatum:
Antigen säger han förlåt till mig och Werner, så att vi kan glömma den här tragiska händelsen eller så kommer hans kafferanson att gradvis försvinna mot intet.

onsdag 18 april 2007

Flygblad och myteri

Under gårdagens bastukongress överlämnades positionen som ungdomsförbundsledare till Werner Wagner efter att jag tröttnat på den.

Jag och Stefan Ståhl har nu tillsammans med UDs nyutsedde ledare tagit fram flygbladen som kommer att delas ut av Ung Diktatur. De ser ut som här nedan visat.

Stefan Ståhls påstående om att jag har slagit Werner är mycket förolämpande. Det är emot min politik att använda våld. Jag vet inte varför Stefan Ståhl går ut med sådana här falska skandaler, men jag börjar ana att han är ute efter min plats som partiledare. Jag kommer att undersöka detta vidare och om detta är fallet så kommer jag att dela ut ett passande straff till förrädaren. Hans kafferanson kommer att förminskas och hans position som propaganda minister och vice diktator kommer att ifråntas honom. Förhoppningsvis har detta skrämt Ståhl och förhindrat vidare utveckling av myteriet.

söndag 15 april 2007

Politik 24/7

Vilodagen är nu kommen till stora delar av Svea Rikes befolkning. Politiken däremot vilar aldrig och jag sitter som vanligt på mitt stökiga kontor, dränkt i papper. Werner, som för tillfället bor på partikontoret då han inte ansträngt sig att hitta ett ordentligt boende, gick tidigt imorse (efter att ha druckit ytterligare av mitt och Stefan Ståhls kaffe) till kyrkan för att få i sig lite billigt nattvardsvin.
Ung diktatur har visat sig bidra till stor framgång för partiet då bara medlemsavgiften i sig drog in en summa pengar så omfattande att den kommer att täcka fikakostnaderna för partiet i åtminstonde två dagar om vi snålar med kakorna. För övrigt så har Ung Diktatur inte uträttat särskilt mycket, utan är mer som en stödförening än ett ungdomsförbund men det ska det bli ändring på. Vi på moskvademokraterna är ju inte precis kända för att vara särskilt lugna. Medlemmarna har stora demonstrationer att vänta sig.

Idag, som alla andra dagar, så kommer jag att sitta och gnugga händer och smida nya planer inför framtiden. Vi har nämnligen en ny taktik att vinna väljare:

Den perfekta diktaturen.
Den perfekta diktaturen är ett samhälle där människor inte bryr sig och inte lägger sig i, utan frivilligt låter andra bestämma. Då försöker de aldrig använda sig av mötes- och yttrandefrihet i någon viktig fråga, och behöver inte märka att dessa friheter i verkligheten saknas.
Sverige i början av 2000-talet har till stor del blivit en sådan diktatur.


Över 20% av Sveriges befolkning röstade inte i förra valet.
Dessa människor stödjer uppenbarligen inte demokratin då de inte vill vara med och påverka.
Så varför försöker vi inte vinna alla dessa soffliggares, dessa diktaturens vänners röster?
Över 20% av vår befolkning befinner sig redan på vår sida.
Frågan är bara: hur för vi över de resterande 80%?

Denna fråga lämnar jag över till vår käre propagandaminister Stefan Ståhl.

torsdag 12 april 2007

Den stora kaffekrisen

Efter en lång natt av telefonsamtal från skolminister Jan Björklund hasade jag mig med mina rödsprängda ögon upp ifrån mitt stökiga kontor mot partiets kaffeautomat för att med fasa bevittna Werner Wagner halsa det sista kaffet. Jag hade ju köpt hem nytt, färskt, kaffe ifrån Iran som nu under loppet av bara några få dagar har tagit slut och det har kommit till min kännedom att vår nye partikamrat är en extrem kaffemissbrukare då han på bara några dagar druckit kaffe för ett värde av 275:-. Jag har kontaktat vice diktator Stefan Ståhls residens och berättat om mina problem för hans telefonsvarare. Jag hoppas att han köper lite nytt kaffe på vägen till jobbet för annars vet jag inte hur varken jag eller han kommer att klara oss igenom dagen.

Mitt arbete med Ung Diktatur kommer att fortskrida under dagen och möjligtvis så kommer vi att ha en demostration eller liknande mot uppdrickninen av mitt och Stefan Ståhls privata kaffe. Övriga partimedlemmar ska, som de alltid förr har handlat, ta med sig sitt eget kaffe till jobbet. Vi delade ju ut officiella partitermosar förra året som jag knappt har sett skymten av. Bättring, kamrater!

tisdag 10 april 2007

Ung Diktatur

Nu var det sannerligen ett tag sedan jag postade någonting på bloggen men jag får skylla på den ohyggliga villervalla som präglat mina helgfria dagar sedan min återkomst till Ståhlingrad.
Sven-Gunde är måttlöst förargad på mig efter omständigheterna i Iran och övar att jag inte över huvud taget ens övervägde att ta med hans sons kropp hem till fosterlandet för jordsättning. När han nämner det så kommer jag faktist att undra vad som blev av Eskils lik. I morse vaknade jag med ett avhugget hästhuvud från terrorgruppen Byalaget i min säng. De anstränger sig verkligen för att hålla sitt maffiarykte uppe.

Jag har sedan min hemkomst dessutom jobbat med partiets senaste impuls, nämnligen ungdomsförbundet Ung Diktatur. För att visa den nya generationen av ledare världen över folket i Ståhlingrads stöd till partiet måste vi kunna visa upp konkreta bevis. Detta för att visa sådana dära nybörjare som Tony Blair sin plats. Ungdomsförbundet kommer att vara öppet för åldrar 11 - 64 år och kommer att utföra bl.a. aktioner till partiets gagn. Vill man gå med i Ung Diktatur så skickar man, precis som man alltid gör med oss, ett mail till partiet.

Klagomål har haglat ifrån skolminister Jan Björklund efter att han, efter en förvånande lång tid, fått reda vi har kastat ut ungarna ifrån Ståhlingrads skola för att bygga partikontor men även denna högt uppsatta man vet att han inte har någon makt över Ståhlingrad. Vad som skall utföras här i arbetarnationen vi konstruerar kräver ingen utbildning . Industraliseringen av Ståhlingrad kommer eventuellt att sättas till verket så fort valet 2010 är vunnet.

onsdag 4 april 2007

Försenad i Tyskland

Mitt plan från Iran har blivit försenat i Stuttgart på okänd tid. Men jag har haft tur i oturen. På en nattklubb i tisdags kväll träffade jag en mycket trevlig ung man vid namn Werner Wagner. Han är intresserad av att ersätta Eskil Abrahamssons post som ansvarig utgivare för bloggen och som partisekreterare då han varit arbetslös sedan några år tillbaka. Werner komer att följa med planet till Sverige med mig och Sven-Gundes nya fru. Jag har inte fått veta vad hon heter ännu, jag glömde fråga hennes föräldrar vad hon hette när jag köpte henne i förrgår för sheik Muhammads kameler.

Nu när vi har Werner Wagner med i teamet så är Eskil Abrahamsson så gott som glömd.

måndag 2 april 2007

Eskils död förkunnar vi

Som vice diktator Stefan Ståhl antager så ligger kamelsheiken mycket riktigt bakom det brutala mordet på Eskil Abrahamsson. Jag och Eskil Abrahamsson köpslog i torsdags eftermiddag om sheikens kameler och Abrahamssons fru. All kamelhandel görs ju som alla vet upp med kvinnor som valuta. När sheik Muhammad inte ville ha Eskils fru då han påstod att hon var på tok för gammal för hans smak blev Eskil ypperligt förnärmad och som hämd tog han fram sin rakkniv och rakade sheikens finaste kamel. Det blev direkttransport till sträckbänken för Eskils del och efter en långvarig tortyr avled Eskil Abrahamsson i fredags eftermiddag i Iran knappt sextio år gammal.

Eskil Abrahamsson var sannerligen en stor man. Inte för att han fick någonting jag kan minnas gjort ordentligt men han hade ett odrägligt beteende som jag säkert kommer att minnas ett tag.
Jag tror att Eskil fann sin död värdig då han själv medverkade i bygget av vår militärbas och själv spenderade stora delar av sin tid i dess tortyrkammare. Vi kommer alla att minnas Eskil, ja iallafall tills vi hittar en ersättare men det borde väl inte ta så lång tid.

För att kompensera byalagsledaren och fadern Sven-Gunde Abrahamsson så får han en ny fru av partiet, hans gamla dog ju för några år sedan och det kan ju vara kul med någon lite yngre. Jag tar med henne på planet vid min hemresa.

Sågbladen ligger i baksätet på min bil.

Vårt Partiprogram

1. Det finns bara ett enda tillåtet parti, Moskvademokraterna. Oppositionspartierna förföljs och de medlemmar som är kända av myndigheterna kastas i koncentrationsläger.

2. Valsystemet är helt ointressant eftersom det bara finns ett tillåtet parti och bara en kandidat till varje post som ledamot i Folkkongressen. Folkkongressen brukar sammanträda några få dagar om året för att med blixtens hastighet godkänna de åtgärder som regeringen redan vidtagit eller i bästa fall godkänna de åtgärder som regeringen föreslagit. Det har inte vid något tillfälle hänt att invändningar framförts mot regeringens politik i Folkkongressen.

Dock är även regeringens åtgärder egentligen ointressanta, eftersom också regeringen saknar makt. Den verkliga makten finns hos Moskvademokraterna och regeringen verkställer bara order från partiet.

3. Som framgått ovan är all makt koncentrerad till Moskvademokraterna och de formella institutionerna är helt maktlösa.

Några av våra ståndpunkter:

- Införsel av stenhård diktatur

- Skåne skall avlägsnas från nationen Sverige

- Ersätta kungen med sultan

- Nya motiv på de svenska mynten

- Alla problem löses med våld

- Fungerar inte våld så ökar tilldelningen

- Självmordsbombare i värnplikten

- Danska som officiellt språk

- Avskaffning av religion

- Dödsstraff för utövare av någon form av religion.

- Koncentrationsläger för oppositionella

- Val varannan vecka (tills vi har blivit valda, då avskaffas valen)

- Ledaren är en auktoritet

Projekt "Skånemuren"

Vad är egentligen Skånemuren? Skånemuren är ett projekt vars syfte är en total avskärmning av Skåne ifrån nationen Sverige. Detta kommer att ske med byggandet av en mur vid Skånka fronten. Tidigare försök att avlägsna Skåne har sorgligt nog misslyckats och detta är den femte prövade metoden som MD satt i verket.

Anmäl dig till självmordsbombarutbildningen i Ståhlingrad!

Är du trött på livet och önskar skada andra? Gå med i Ståhlingrad regementes självmordsbombarpluton!

Skicka ett mail till oss och berätta om ditt intresse, så skickar vi en blankett du kan fylla i och skicka till oss.

Vi behöver dig till självmordsbombarplutonen!

_____________________________________________