torsdag 19 juni 2008

Skandal! Werner i fängelse

Ännu en gång sitter nu Moskvademokraterna och rullar tummarna vid sin partiledares frånvaro.
Men få inte upp era förhoppningar, denna gång är det ingen som har dött. Partiets ledare Werner Wagner sitter i denna stund på ett flygplan på väg mot Egypten, där han ska buras in. Efter att bestämmelsen om att Försvarets Radioanstalt ska få övervaka all mail- och telefontraffik till utlandet röstats igenom av staten så kom CIA och hämtade honom på fläcken. Detta även om lagen inte kommer att träda i kraft fören om ungefr ett år, fallet var tydligen så pass allvarligt att de kände att det inte kunde vänta. Fråga mig inte vad han har planerat, inte ens jag vet vad som rör sig i den mannens huvud.

Just nu håller Ung Diktatur tillsammans med Överste Frejnar Fröjd på att planlägga en räddningsplan, eftersom UDledare Getens vanliga plan att bara storma fienden antagligen inte kommer att fungera den här gången.

Inga kommentarer:


Vårt Partiprogram

1. Det finns bara ett enda tillåtet parti, Moskvademokraterna. Oppositionspartierna förföljs och de medlemmar som är kända av myndigheterna kastas i koncentrationsläger.

2. Valsystemet är helt ointressant eftersom det bara finns ett tillåtet parti och bara en kandidat till varje post som ledamot i Folkkongressen. Folkkongressen brukar sammanträda några få dagar om året för att med blixtens hastighet godkänna de åtgärder som regeringen redan vidtagit eller i bästa fall godkänna de åtgärder som regeringen föreslagit. Det har inte vid något tillfälle hänt att invändningar framförts mot regeringens politik i Folkkongressen.

Dock är även regeringens åtgärder egentligen ointressanta, eftersom också regeringen saknar makt. Den verkliga makten finns hos Moskvademokraterna och regeringen verkställer bara order från partiet.

3. Som framgått ovan är all makt koncentrerad till Moskvademokraterna och de formella institutionerna är helt maktlösa.

Några av våra ståndpunkter:

- Införsel av stenhård diktatur

- Skåne skall avlägsnas från nationen Sverige

- Ersätta kungen med sultan

- Nya motiv på de svenska mynten

- Alla problem löses med våld

- Fungerar inte våld så ökar tilldelningen

- Självmordsbombare i värnplikten

- Danska som officiellt språk

- Avskaffning av religion

- Dödsstraff för utövare av någon form av religion.

- Koncentrationsläger för oppositionella

- Val varannan vecka (tills vi har blivit valda, då avskaffas valen)

- Ledaren är en auktoritet

Projekt "Skånemuren"

Vad är egentligen Skånemuren? Skånemuren är ett projekt vars syfte är en total avskärmning av Skåne ifrån nationen Sverige. Detta kommer att ske med byggandet av en mur vid Skånka fronten. Tidigare försök att avlägsna Skåne har sorgligt nog misslyckats och detta är den femte prövade metoden som MD satt i verket.

Anmäl dig till självmordsbombarutbildningen i Ståhlingrad!

Är du trött på livet och önskar skada andra? Gå med i Ståhlingrad regementes självmordsbombarpluton!

Skicka ett mail till oss och berätta om ditt intresse, så skickar vi en blankett du kan fylla i och skicka till oss.

Vi behöver dig till självmordsbombarplutonen!

_____________________________________________